InfoDosar.ro | Jurisprudenta | Spete Judecatoria Avrig

Furt calificat

(Sentinta penala nr. 621 din data de 18.08.2010 pronuntata de Judecatoria Avrig)

Domeniu Arest preventiv; Furt | Dosare Judecatoria Avrig | Jurisprudenta Judecatoria Avrig

Constata ca prin rechizitoriul Parchetului de pe langa Judecatoria Avrig din data de 23.06.2010, inregistrat la aceasta instanta la data de ………sub nr. X, s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata a inculpatilor L.I.V. si T.A.D., pentru savarsirea a trei infractiuni de furt calificat, prev. de art. 208 al.1 C. penal rap. la art. 209 alin.1 lit. a,e,i,g C. penal, respectiv art. 208 al.1 C. penal, rap. la art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C. penal.
Fata de inculpatul L.I.V. s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata si pentru savarsirea infractiunii prev. de art. 86 al.1 din OUG nr. 195/2002, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal.
In motivarea actului de sesizare a instantei se arata ca in noaptea de 31 mai/ 1 iunie 2010, cei doi inculpati s-au deplasat pe strada ............. din Avrig, de unde au sustras autoturismul Dacia apartinand partii vatamate U.G., pentru a se plimba cu ea.
Autoturismul a fost condus de inculpatul L., care nu poseda permis de conducere, iar in momentul in care au ajuns la periferia orasului, motorul s-a defectat, iar cei doi inculpai au fortat portbagajul masinii, de unde au sustras trei tuse de chei si o perna, pe care le-au ascuns in cimitir.
La intoarcerea spre casa, cei doi inculpati au fortat usa altui autoturism, aflat pe str. ............. din Avrig, apartinand partii vatamate N.F., de unde au sustras un radio CD.
Valoarea prejudiciului cauza se ridica la suma de 2000 lei ( fata de partea vatamata U.G.), si 300 lei (fata de partea vatamata N.F., prejudiciul fiind recuperat).
Analizand actele si lucrarile dosarului, instanta retine in fapt urmatoarele :
In noaptea de 31 mai/1 iunie 2010, inculpatii au consumat bauturi alcoolice intre orele 2200 – 0130, dupa care, de comun acord, s-au deplasata pe strada ........din Avrig, unde era parcat autoturismul marca Dacia, apartinand partii vatamate U.G.
Inculpatii au patruns in autoturism utilizand o portiera despre care sustin ca era deschisa, apoi au pornit masina cu ajutorul unui patent, cu care au taiat  conductorii electrici, legand direct firele de contact.
S-au deplasat cu acest autoturism, condus de inculpatul L., care nu poseda permis de conducere, langa terenul de fotbal din Avrig, abandonand apoi masina, nu inainte de a sustrage  bunuri de valoare redusa (pernita rosie, trei randuri de chei), pe care le-au ascuns in cimitir.
In aceeasi noapte, in drum spre casa, inculpatii au fortat usa altui autoturism, apartinand partii vatamate N.F., de unde inculpatul L. a sustras , prin smulgere, un radio-CD, care a fost ulterior ridicat de organele de politie de la acest inculpat.
Valoarea totala a prejudiciului este de 2000 lei, cu care partea vatamata U.G. s-a constituit parte civila in cursul urmaririi penale, si reprezinta contravaloarea reparatiilor necesare aducerii autoturismului in stare de functionare.
In faza de judecata, in sedinta publica din data de 04.08.2010, partea vatamata U.G. a aratat ca nu intelege sa se constituie parte civila, deoarece prejudiciul a fost recuperat integral.
Partea vatamata N.F. nu s-a constituit parte civila in cauza.
Inculpatii au recunoscut, in declaratiile date in cursul urmaririi penale si in faza de judecata, comiterea infractiunilor pentru care au fost trimisi in judecata, manifestand regret fata de faptele comise.
Starea de fapt expusa mai sus a fost retinuta de catre instanta pe baza declaratiilor inculpatilor (f.65-78), ale partilor vatamate (f.37-40), declaratiile martorilor P.I. si P.N.
In drept, fapta inculpatului L.I.V.. de a sustrage autoturismul partii vatamate U.G., intruneste elementele constitutive ale infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1,4 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal, iar faptele de sustragere  truselor de chei din portbagajul masinii acestuia,precum si radio CD-ul din masina partii vatamate N.F. intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal, toate cu aplicarea art. 33 lit. a  C. penal, referitor la concursul de infractiuni.
De asemenea, fapta acestuia de a conduce autoturismul Dacia pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, intruneste elementele constitutive ale infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, prev. si ped. de art. 86 al.1 din OUG nr. 195/2002 R, cu aplicarea art. 33 lit. a C. penal.
Fapta inculpatului T.A.D. de a sustrage autoturismul partii vatamate U.G., intruneste elementele constitutive ale infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1,4 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal, iar faptele de sustragere  truselor de chei din portbagajul masinii acestuia,precum si radio CD-ul din masina partii vatamate N.F. intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal, toate cu aplicarea art. 33 lit. a  C. penal, referitor la concursul de infractiuni.
In ceea ce priveste pedepsele ce se vor aplica inculpatului L.I.V., instanta are in vedere urmatoarele:
Luand in considerare criteriile generale de individualizare a pedepselor, consacrate de art. 72 C.penal, precum si gradul de pericol social concret al faptelor savarsite, atitudinea sincera in fata organelor de urmarire penala, precum si persoana inculpatului, instanta va aplica acestuia o pedeapsa sub minimul special prevazut de lege, de 2 ani si 10 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1,4 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, in dauna partii vatamate U.G..
De asemenea, instanta va aplica inculpatului cate doua pedepse de cate 2 ani si 9 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, in dauna partii vatamate U.G. si a partii vatamate N.F..
Pentru infractiunea prev. de art. 87 al.1 din OUG nr. 195/2002 R, instanta va aplica inculpatului pedeapsa de 1 an si 6 luni inchisoare, avand in vedere gradul de pericol social relativ ridicat al faptei, constand in pericolul pe care l-a reprezentat pentru ordinea publica prezenta inculpatului la volanul autoturismului Dacia, pentru conducerea careia nu poseda permis de conducere.
Imprejurarea ca inculpatul urma cursurile scolii de soferi nu are relevanta asupra pericolului social al faptei, atata vreme cat acesta nu absolvise aceste cursuri si nu obtinuse permisul de conducere, echivalent cu dobandirea cunostintelor necesare conducerii unui autovehicul in stare de siguranta, fara a manifesta pericol pentru ordinea publica.
In baza art. 34 lit. b C. penal, contopeste pedeapsa de 2 ani si 10 luni inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. si ped. de art. 208 alin.1 si 4 C.penal, raportat la art. 209 alin.1 lit. „a,e,g,i” C. penal,cu aplicarea art. 33 lit.”a” C.penal si art. 74 lit. „c” C. penal, cu cele de cate 2 ani si 9 luni inchisoare, aplicate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, si cu cea de 1 an si 6 luni inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, prev. de art. 86 alin.1 din OUG nr. 195/2002, republicata, cu aplicarea art. 33 lit.”a” C. penal, inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea, de 2 ani si 10 luni inchisoare.
Instanta apreciaza ca scopul pedepsei poate fi atins si fara executarea acesteia, precum si faptul ca perioada petrecuta in stare de arest preventiv a realizat preventia speciala avuta in vedere de legiuitor, motiv pentru care, in temeiul art. 861 C.penal, dispune suspendarea sub supraveghere a pedepsei  de 2 ani si 10 luni inchisoare, si stabileste termenul de incercare la 5 ani si 10 luni.
In baza art.863 C. penal, stabileste urmatoarele masuri de supraveghere in sarcina inculpatului, pe durata termenului de incercare:
- sa se prezinte, la datele fixate , la Serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Sibiu.
- sa anunte in prealabil orice schimbare de domiciliu, locuinta, resedinta, sau orice deplasare ce depaseste 8 zile, precum si intoarcerea.
- sa comunice si sa verifice schimbarea locului de munca.
- sa comunice informatii de natura a putea fi controlate mijloacele lui de existenta.
Face aplicarea art. 71 C.penal, raportat la art. 64 lit. „a” teza a II-a si „b” din  C. penal.
In baza art. 71 alin. 5 C. penal, dispune suspendarea executarii pedepselor accesorii pe durata suspendarii sub supraveghere a pedepsei principale.
In baza art.359 C.proc.pen,  atrage atentia inculpatului asupra cauzelor de revocare a suspendarii sub supraveghere a pedepsei, prev. de art. 864 C.penal.
In baza art. 88 C.penal, deduce din pedeapsa aplicata durata retinerii si arestarii preventive, incepand cu data de 01.06.2010  si pana la data pronuntarii prezentei hotarari.
In ceea ce priveste pedepsele ce se vor aplica inculpatului T.A.D., instanta retine urmatoarele:
Avand in vedere criteriile generale de individualizare a pedepselor, consacrate de art. 72 C.penal, luand in considerare gradul de pericol social concret al faptelor savarsite, atitudinea sincera si persoana inculpatului, instanta va aplica acestuia o pedeapsa sub minimul special prevazut de lege, de 2 ani si 8 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1,4 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, in dauna partii vatamate U.G.
De asemenea, instanta va aplica inculpatului cate doua pedepse de cate 2 ani si 6 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, in dauna partii vatamate U.G. si a partii vatamate N.F.
In baza art. 34 lit. b C. penal, contopeste pedeapsa de 2 ani si 8 luni inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. si ped. de art. 208 alin.1 si 4 C.penal, raportat la art. 209 alin.1 lit. „a,e,g,i” C. penal,cu aplicarea art. 33 lit.”a” C.penal si art. 74 lit. „c” C. penal, cu cele de cate 2 ani si 6 luni inchisoare, aplicate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea, de    2 ani si 8 luni inchisoare.
Instanta apreciaza ca scopul pedepsei poate fi atins si fara executarea acesteia, precum si faptul ca perioada petrecuta in stare de arest preventiv a realizat preventia speciala avuta in vedere de legiuitor, motiv pentru care, in temeiul art. 861 C.penal, dispune suspendarea sub supraveghere a pedepsei  de 2 ani si 8 luni inchisoare, stabilind termenul de incercare la 5 ani si 8 luni.
In baza art.863 C. penal, stabileste urmatoarele masuri de supraveghere in sarcina inculpatului, pe durata termenului de incercare:
- sa se prezinte, la datele fixate , la Serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Sibiu.
- sa anunte in prealabil orice schimbare de domiciliu, locuinta, resedinta, sau orice deplasare ce depaseste 8 zile, precum si intoarcerea.
- sa comunice si sa verifice schimbarea locului de munca.
- sa comunice informatii de natura a putea fi controlate mijloacele lui de existenta.
Face aplicarea art. 71 C.penal,raportat la art. 64 lit. „a” teza a II-a si „b” din  C.penal.
In baza art. 71 alin.5 C. penal, dispune suspendarea executarii pedepselor accesorii pe durata suspendarii sub supraveghere a pedepsei principale.
In baza art.359 C.proc.pen,  atrage atentia inculpatului asupra cauzelor de revocare a suspendarii sub supraveghere a pedepsei,, prev. de art. 864 C.penal.
In baza art. 88 C.penal, deduce din pedeapsa aplicata durata retinerii si arestarii preventive, incepand cu data de 01.06.2010  si pana la data pronuntarii prezentei hotarari.
Constata ca partile vatamate U.G. si N.F., nu s-au constituit parti civile in cauza.
In baza art. 191 alin.2 C.proc.pen, obliga inculpatul L.I.V. la plata cheltuielilor judiciare catre stat in suma de 650 lei, din care suma de 150 lei reprezinta onorariu avocat din oficiu (1/2 din onorariul initial) si se va avansa din FMJLC in favoarea Baroului ............
In baza art. 191 alin.2 C.proc.pen, obliga inculpatul T.A.D. la plata cheltuielilor judiciare catre stat in suma de 650 lei, din care suma de 150 lei reprezinta onorariu avocat din oficiu (1/2 din onorariul initial) , si se va avansa din FMJLC in favoarea Baroului ......
Pentru aceste motive,

   IN NUMELE LEGII
   H O T A R A S T E:

Condamna inculpatul L.I.V., la pedeapsa de :
- 2 ani si 10 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1,4 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, in dauna partii vatamate U.G.
- 2 ani si 9 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, in dauna partii vatamate U.G.
- 2 ani si 9 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, in dauna partii vatamate N.F.
- 1 an si 6 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, prev. si ped. de art. 86 al.1 din OUG nr. 195/2002 R, cu aplicarea art. 33 lit. a C. penal.
In baza art. 34 lit. b C. penal, contopeste pedeapsa de 2 ani si 10 luni inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. si ped. de art. 208 alin. 1 si 4 C.penal, raportat la art. 209 alin.1 lit. „a,e,g,i” C. penal,cu aplicarea art. 33 lit.”a” C.penal si art. 74 lit. „c” C. penal, cu cele de cate 2 ani si 9 luni inchisoare, aplicate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1 C. penal si art. 209 al.1 lit. a, e, g, i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, si cu cea de 1 an si 6 luni inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, prev. de art. 86 alin.1 din OUG nr. 195/2002, republicata, cu aplicarea art. 33 lit.”a” C. penal, inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea, de 2 ani si 10 luni inchisoare.
In temeiul art. 861  C.penal, dispune suspendarea sub supraveghere a pedepsei  de 2 ani si 10 luni inchisoare, sens in care stabileste termenul de incercare la 5 ani si 10 luni.
In baza art.863 C. penal, stabileste urmatoarele masuri de supraveghere in sarcina inculpatului, pe durata termenului de incercare:
- sa se prezinte, la datele fixate , la Serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Sibiu.
- sa anunte in prealabil orice schimbare de domiciliu, locuinta, resedinta, sau orice deplasare ce depaseste 8 zile, precum si intoarcerea.
- sa comunice si sa verifice schimbarea locului de munca.
- sa comunice informatii de natura a putea fi controlate mijloacele lui de existenta.
Face aplicarea art. 71 C.penal,raportat la art. 64 lit. „a” teza a II-a si „b” din  C.penal.
In baza art. 71 alin.5 C. penal, dispune suspendarea executarii pedepselor accesorii pe durata suspendarii sub supraveghere a pedepsei principale.
In baza art.359 C.proc.pen,  atrage atentia inculpatului asupra cauzelor de revocare a suspendarii sub supraveghere a pedepsei,, prev. de art. 864 C.penal.
In baza art. 88 C.penal, deduce din pedeapsa aplicata durata retinerii si arestarii preventive, incepand cu data de 01.06.2010  si pana la data pronuntarii prezentei hotarari.
In baza art. 350 alin.3 lit. b C.proc.pen, dispune punerea de indata in libertate a inculpatului a inculpatului L.I.V.
Condamna inculpatul T.A.D., la pedeapsa de :
- 2 ani si 8 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1,4 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, in dauna partii vatamate U.G.
- 2 ani si 6 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, in dauna partii vatamate U.G.
- 2 ani si 6 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, in dauna partii vatamate N.F.
In baza art. 34 lit. b C. penal, contopeste pedeapsa de 2 ani si 8 luni inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. si ped. de art. 208 alin.1 si 4 C.penal, raportat la art. 209 alin.1 lit. „a,e,g,i” C. penal,cu aplicarea art. 33 lit.”a” C.penal si art. 74 lit. „c” C. penal, cu cele de cate 2 ani si 6 luni inchisoare, aplicate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prev. de art. 208 alin.1 C. penal si art. 209 al.1 lit. a,e,g,i C. penal, cu aplicarea art. 33 lit. a C.penal si art.74 lit. ”c” C.penal, inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea, de 2 ani si 8 luni inchisoare.
In temeiul art. 861 C.penal, dispune suspendarea sub supraveghere a pedepsei  de 2 ani si 8 luni inchisoare, sens in care stabileste termenul de incercare la 5 ani si 8 luni.
In baza art.863 C. penal, stabileste urmatoarele masuri de supraveghere in sarcina inculpatului, pe durata termenului de incercare:
- sa se prezinte, la datele fixate, la Serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Sibiu.
- sa anunte in prealabil orice schimbare de domiciliu, locuinta, resedinta, sau orice deplasare ce depaseste 8 zile, precum si intoarcerea.
- sa comunice si sa verifice schimbarea locului de munca.
- sa comunice informatii de natura a putea fi controlate mijloacele lui de existenta.
Face aplicarea art. 71 C.penal, raportat la art. 64 lit. „a” teza a II-a si „b” din  C.penal.
In baza art. 71 alin.5 C. penal, dispune suspendarea executarii pedepselor accesorii pe durata suspendarii sub supraveghere a pedepsei principale.
In baza art.359 C.proc.pen, atrage atentia inculpatului asupra cauzelor de revocare a suspendarii sub supraveghere a pedepsei, prev. de art. 864 C.penal.
In baza art. 88 C.penal, deduce din pedeapsa aplicata durata retinerii si arestarii preventive, incepand cu data de 01.06.2010  si pana la data pronuntarii prezentei hotarari.
In baza art. 350 alin.3 lit. b C.proc.pen, dispune punerea de indata in libertate a inculpatului a inculpatului T.A.D.
Constata ca partile vatamate U.G., si N.F., nu s-au constituit parti civile in cauza.
In baza art. 191 alin.2 C.proc.pen, obliga inculpatul L.I.V. la plata cheltuielilor judiciare catre stat in suma de 650 lei, din care suma de 150 lei reprezinta onorariu avocat din oficiu si se va avansa din FMJLC in favoarea Baroului .....
In baza art. 191 alin.2 C.proc.pen, obliga inculpatul T.A.D. la plata cheltuielilor judiciare catre stat in suma de 650 lei, din care suma de 150 lei reprezinta onorariu avocat din oficiu si se va avansa din FMJLC in favoarea Baroului ..........
Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare pentru inculpati, si de la pronuntare pentru procuror si partile vatamate.
Pronuntata in sedinta publica azi, 18 august 2010.
Sursa: Portal.just.ro


Alte spete Arest preventiv; Furt

Incredintare minor - Sentinta civila nr. 42 din data de 20.01.2009
Reziliere contract - Sentinta comerciala nr. 842 din data de 12.01.2009
Furt calificat - Sentinta penala nr. 621 din data de 18.08.2010
Reziliere contract - Sentinta comerciala nr. 91 din data de 29.09.2009
Fond funciar - Sentinta civila nr. 5912 din data de 23.06.2009
Succesiune - Sentinta civila nr. 178 din data de 26.02.2009
Plangere impotriva incheierii de carte funciara - Sentinta civila nr. 1056 din data de 11.05.2009
Infractiuni la legi speciale – confiscare arme - Sentinta penala nr. 917 din data de 14.04.2008
Fond funciar - Sentinta civila nr. 852 din data de 25.03.2010
Evacuare - Sentinta civila nr. 181 din data de 26.02.2009
Partaj judiciar - Sentinta civila nr. 815 din data de 28.01.2009
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice, parasire a locului accidentului - Sentinta penala nr. 101 din data de 02.10.2007
Ucidere din culpa - Sentinta penala nr. 7 din data de 21.01.2009
Granituire - Sentinta civila nr. 49 din data de 20.01.2009
Uzucapiune - Sentinta civila nr. 6 din data de 08.01.2009
Talharie - Sentinta penala nr. 470 din data de 26.08.2009
Ordonanta presedintiala - Sentinta comerciala nr. 55 din data de 30.04.2009
Contestatie la executare - Sentinta civila nr. 373 din data de 29.07.2009
Rectificare carte funciara - Sentinta civila nr. 118 din data de 10.02.2009
Contestare paternitate - Sentinta civila nr. 461 din data de 30.06.2009